عفونت ادراری در اثر ورود میکروبها به دستگاه ادراری ایجاد می شود. عدم درمان عفونت ادراری باعث می شود عفونت دستگاه ادراری تحتانی (مجرای ادرار و مثانه) به کلیه ها و حتی خون برسد که در این صورت بسیار خطرناک و درمان آن سخت است.
به همین دلیل ما در این مقاله به شما کمک می کنیم یک دکتر خوب برای عفونت ادراری در شیراز پیدا کنید و با اهمیت درمان این مشکل آشنا شوید. برای دسترسی سریع به تیترهای مقاله می توانید از فهرست زیر استفاده کنید.
فهرست مطالب
Toggleعلت عفونت ادراری در زنان چیست؟
عفونت ادراری در زنان شایع تر از مردان است، چون مجرای ادرار خانم ها بسیار کوتاهتر از آقایان است و انتقال باکتریها را به مثانه آسانتر می کند. به علاوه موارد زیر نیز باعث عفونت ادرار در زنان می شود:
- خشکی و آتروفی واژن
- تمیز کردن خود از پشت به جلو و انتقال باکتریهای روده به مجرای ادرار
- آتروفی مجاری ادرار
- کاهش اسیدیته ادرار در طول بارداری
- عفونت واژن
آیا عفونت ادراری به خودی خود از بین می رود؟
به گفته دکتر سیده زهرا طباطبایی، جراح و متخصص زنان، عفونت ادراری خیلی خفیف ممکن است خودبخود طی چند روز با نوشیدن مایعات زیاد برطرف شود.
اما با اینحال درمان دارویی عفونت ادراری زنان با مصرف یک دوره کوتاه آنتی بیوتیک ضروری است. برای عفونتهای شدید هم که باید حتما سریعتر به پزشک متخصص مراجعه کنید.
چه زمانی باید برای عفونت ادراری به دکتر مراجعه کنید؟
علائم عفونت ادراری کیفیت زندگی شما را کاهش دهد و اگر آن را درمان نکنید، کلیه ها هم عفونی شده و در بدترین حالت منجر به مرگ در اثر عفونت خون یا آسیب دائمی کلیه ها می شود. پس اگر علائم زیر را دارید برای درمان آن حتما به پزشک مراجعه کنید:
- تکرر ادرار
- احساس سوزش یا درد موقع دفع ادرار
- احساس می کنید ادرارتان کاملا تخلیه نمی شود.
- بی اختیاری ادرار (نشت ادرار به طور موقت)
- ادرار با بوی تند
- ادرار کدر یا خونی به رنگ قرمز، صورتی یا قهوه ای
- در بعضی موارد هم بیمار دچار درد لگن و پهلوها می شود.
- عود مکرر عفونت بعد از درمان
- بهتر نشدن علائم یا بدتر شدن آن بعد از چند روز مصرف آنتی بیوتیک
این علائم ممکن است با علائم عفونت واژن مثل ترشحات زیاد واژن با بوی بد و رنگ غیرعادی (سیاه، سبز، زرد و سفید) همراه باشد.
برای درمان عفونت ادرار با دارو یا روشهای پیشرفته مثل لیزر و آر اف واژن می توانید به مطب دکتر سیده زهرا طباطبایی، جراح و متخصص زنان و زایمان در شیراز مراجعه کنید. جهت رزرو نوبت با شماره ۰۹۱۷۷۵۳۸۸۹۳ تماس بگیرید.
برای درمان عفونت ادراری به دکتر زنان مراجعه کنید یا متخصص اورولوژی؟
متخصص اورولوژی در سیستم ادراری (مثانه، کلیه ها، حالب و مجرای ادرار) تخصص دارد و متخصص زنان در دستگاه تناسلی زنانه. اما چون دستگاه ادراری-تناسلی همپوشانی های زیادی دارند، می توانید به هر کدام از آنها برای درمان عفونت ادراری مراجعه کنید.
ولی اگر یک خانم هستید، مشکلات واژینالی دارید یا باردار هستید، بهترین گزینه برای درمان عفونتهای ادراری زنان در شیراز، مراجعه به یک متخصص زنان خوب است. مگر اینکه عفونت ادراری مکرر باشد یا علائم دیگری داشته باشید که نشان دهد مثانه یا کلیه ها مشکل دارند و باید به متخصص اورولوژی ارجاع داده شوید.
نحوه پیدا کردن یک دکتر خوب برای عفونت ادراری زنان در شیراز
خانم های شیرازی که مبتلا به UTI هستند، باید هنگام انتخاب پزشک مناسب برای عفونت ادراری به موارد زیر توجه کنند:
۱- اگر علائم عفونت ادرار شدید است به جای پزشک عمومی باید به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید.
۲- اگر باردار هستید به دکتر زنان برای عفونت ادراری مراجعه کنید بهتر است.
۳- به پزشکی مراجعه کنید که در زمینه درمان دارویی عفونت ادراری زنان با تجربه است. چون در این صورت می تواند بهترین آنتی بیوتیک مناسب برای نوع عفونت ادراری را تجویز و به درمان سریع عفونت ادراری زنان کمک کند.
۴- مطب ایشان مجهز به روشهای جوانسازی واژن برای درمان قطعی خشکی واژن در شیراز با لیزر و یا درمان آتروفی با آر اف باشد. چون اگر عفونت مکرر شما ناشی از آتروفی مجاری، خشکی واژن و عفونت مکرر واژن باشد، این روشها به درمان سریع عفونت ادراری زنان کمک می کند.
معرفی دکتر خوب برای عفونت ادراری زنان در شیراز
دکتر زهرا طباطبایی، یکی از بهترین دکتر زنان برای عفونت ادراری در شیراز است. ایشان سالها در زمینه درمان این عفونتها تجربه دارند. در مطب ایشان با توجه به علت عفونت ادراری می توانید از روشهای زیر برای درمان عفونت ادراری استفاده کنید:
- درمان دارویی عفونت ادراری زنان مثل داروهای آنتی بیوتیک و داروهای مسکن
- درمان عفونت ادراری مکرر ناشی از خشکی واژن با جدیدترین لیزر واژن در شیراز
- درمان عفونت ادراری زنان با دستگاه آر اف واژن در شیراز در صورتی که عفونت ادرار ناشی از آتروفی دیواره واژن یا مجرای ادرار باشد و به دلیل آتروفی این دیواره ها براحتی باکتریهای واژن بتوانند به سیستم ادراری منتقل شود.
ایشان سالها در این زمینه تجربه دارند و به همین علت در شهر شیراز به عنوان دکتر عفونت ادراری زنان شناخته می شوند. اما در صورتی که عفونت مکرر مربوط به سیستم ادرار تحتانی نباشد، شما را به اورولوژیست ارجاع می دهند.
برای درمان عفونت ادراری با دارو یا روشهای پیشرفته مثل لیزر و آر اف واژن شما هم می توانید به مطب دکتر سیده زهرا طباطبایی، جراح و متخصص زنان و زایمان در شیراز مراجعه کنید. جهت رزرو نوبت با شماره ۰۹۱۷۷۵۳۸۸۹۳ تماس بگیرید.
سوالات رایج درباره عفونت ادراری زنان
معمولا درباره عفونت ادراری زنان سوالات زیر را می پرسند:
اگر عفونت ادراری بعد از چند روز مصرف داروها بهتر نشد، نشانه چیست؟
معمولا این مشکل به خاطر مقاومت باکتریها در برابر آنتی بیوتیک است. با مراجعه به پزشکتان و انجام آزمایش کشت ادرار، مشخص می شود که باکتری شما به چه نوع آنتی بیوتیکی حساس است و از بین می رود.
برای عفونت ادراری می توانم به پزشک عمومی مراجعه کنم؟
اگر علائم عفونت ادرار شدید نباشد، می توانید به یک پزشک عمومی مراجعه کنید. اما اگر نیاز به تشخیص دقیقتر و درمان بیشتری داشته باشید، به پزشک متخصص زنان یا اورولوژیست ارجاع می شوید.
عفونت کلیه چه علائمی دارد؟
حتی عفونت خفیف کلیه هم می تواند با تب، استفراغ و درد شدید پهلوها همراه باشد و نیاز به یک دوره طولانی تر از آنتی بیوتیک ها دارد. این علائم در عفونتهای جدی کلیه شدیدتر هستند و ممکن است وارد خون هم شوند که خیلی خطرناک است.
اگر سوالی درباره درمان عفونت ادراری زنان دارید می توانید در بخش نظرات آنها را بپرسید.